Eindelijk zijn de bestelde matten binnengekomen. Ze zijn boven verwachting. Het bedrijf waar ik ze heb besteld wil graag zaken doen met de club, want ze hebben een aantal 'stalen' meegestuurd. Voor slechts 47,50 euro heb je matten op kleur voor je 3L Lupo in zo'n beetje iedere kleur. Met logo (of zonder) en omranding naar je eigen smaak. Denk er even over na en laat het me z.s.m. weten als je interesse hebt.

 

Hieronder zie je de matten voor mijn Sagegreen Lupo: hoofdkleur grijs/groen (komt misschien niet helemaal uit op de foto) met donkergroene omranding en groen clublogo. Uiteraard met het nieuwe 'draai'-bevestigingssysteem (per model 2005). Hakbeschermer uit rubber met VW-logo.

 

 

Bescheiden Clublogo.

 

Beige, groen, lichtrood, donkerrood, grijs/groen, donkerblauw, grijs, antraciet, zwart... you name it... I can order it...

pim@vw3literlupoclub.nl 

 

 

Ik weet het, ik weet het... een boel geld voor een paar matten... maar... kijk maar eens goed rond op internet... voor deze kwaliteit betaal je af-fabriek bij VW in Duitsland 60 euro voor de Golf V en 104 euro voor de Audi A4 !!!